Wish me luck!

Är faktiskt lite nervös och det vore kanon om du kan hålla tummarna för mig nu på förmiddagen. Jag ska nämligen iväg och göra en massa tester. Nä inte a la provrörs på ett sjukhustester utan mer a la hur ska Tina uppnå sitt mål under 2012. Och det känns inte riktigt optimalt att göra dem efter decembermånads och gårdagens matintag om man säger så...men å andra sidan då kan det ju bara bli bättre :-)

Vad pratar jag om? Jo i måndags smygstartades Tinas Kick Ass Bootcamp (TKAB) genom att kosten skärptes och jag började använda Viktklubben.se för at ha bättre koll på intag och uttag. Plus att jag kör en MightDraine detox. Idag fortsätter det med att jag ska sättas på prov i gymmet utav denna personen. Anledningen att jag fastnade för Malou är att hon också älskar kettlebells, TRX och funktionell träning plus att hon har gått den instruktörsutbildningen som jag anmält mig till.

Nu ska vi "prova på varandra" under 2 veckor. Idag är första "riktiga" träffen och Malou ska väga, mäta, kalipa mig, testa min styrka, antal reps, uthållighet, snabbhet - and you name it. För att få ett utgångsläge dvs hur ska jag träna de kommande 7 månaderna för att maxa min form inför min utbildning. Ska bli spännande att se vad vi kommer fram till, om vi trivs ihop och naturligtvis följer bloggen med på utmaningen.

Vad ska du hitta på idag?

Kommentarer

  1. Hoppas att det gick bra idag!
    kram Rebeca

    SvaraRadera
  2. Tack Rebeca! Ja det gjorde det även om man alltid tycker man kan mer efteråt :-) Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass