Jaha då vart det dags för Kvällsposten

Dagens överraskning förutom att förkylningen har verkligen intagit min kropp var ett sms jag fick från Lotta i förmiddags. "Du är med i Kvällsposten" What??? Jag vet att hjärnan har ersatts utav snor men så luddig i huvudet är jag väl ändå inte.

Joho mycket riktigt. Värsta uppslaget i tidningen, på framsidan och åter igen löpsedelstjärna. Jisses det hade jag ingen aning om. Vet att Expressen och Kvällsposten tillhör samma tidningskoncern men inte att en hälsoartikel kunde dyka upp så typ 2 veckor senare. Mycket man ska få vara med om men nu säger denna bloggerskan gonatt och tar en lur på soffan.

Kommentarer

  1. Grattis Tina! Ja, det är klart du skall var med i så mycket media som möjligt. Du har ju gjort en fantastisk resa. Du är verkligen värd att synas överallt. Krya på dig/ hälsar Margaretha (som var förkyld förra vecka)

    SvaraRadera
  2. Tack Margaretha! Aha det var därför jag vart av med dig :-) Min tur denna veckan så du får hålla morgonställningarna på gymmat! Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Håller med Margaretha även om jag inte vet vem hon är. Men det är ju suveränt att du får synas så mycket som möjligt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass