Delmål under December

Mitt mål för december blir "Ingen stress". Jag ska försöka landa i nuet dvs inte stressa vidare mot nya mål utan njuta av det jag åstadkomma. Ta in verkligheten dvs så här ser min kropp ut nu och komma till insikt om det i hjärnan. Hittade detta citatet i en artikel som ska bli december månads ledord:

"Fokusera på allt bra du gjort i stället för på allt som ska göras"

Denna månaden ska jag se till att gå ut med flaggan i topp men mysa så mycket som möjligt. Nej inte med socker utan med maken, familjen, vänner etc. Till exempel så har jag beställt nästan all julmat till julafton på Grand Deli här i Lund. Ska bara fixa lite smått och duka fint och så men annars bara mysa i nya huset.

Jag ska helt enkelt njuta av livet och nuet så mycket som möjligt. Vad är ditt december mål?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass