Vad är ett köp?

Om jag ringer dig i natt kl 03.00 och frågar "vad är ett köp?". Vad hade du svarat?. Mitt svar är: jag går in i en butik, prova och plockar åt mig det jag vill köpa, går till kassan och betalar mina varor = ett köp. Vad är din definition?

Blev medlem på Usports för typ en månad sedan och då fick man en rabattkupong där det stod 20% på ett köp. I lördags efter kallbadet körde maken och jag till affären. Jättebra affär som man kan upptäcksfärd i med en massa olika sporter representerade. Jag plockade åt mig olika linnen, träningsbyxor etc. Lycklig som attan gick vi till kassan. Nope det är inte 20 % på det du betalar vid ett tillfälle - i min värld ett köp. Nej det är 20% på en vara. Men för bövelen skriv det då!!!!

Idag hade Stadium medlemsdag med 20% på ett köp... Tänkte det kunde bli intressant att se hur det skulle definieras idag. Gick in affären på Nova, provade och plockade åt mig det jag ville ha och gick till kassan. På Stadium kan jag meddela att ett betalningstillfälle är lika med ett köp och jag fick 20% på alla varor. Plus 100 kr i rabatt för jag hade en annan kupong och 50 kronor i bonus som jag samlat på mig i tidigare köp.

+ för Usports affärens intressanta upplägg men ett fett - för definition utav ett köp. Fortsätter därmed att vara en trogen Stadiumkund!


Dagens skörd och utrensningen utav träningsgarderoben fortsätter. Från storlek 44 på hoodie till 40 (kunde haft 38 men lite för tight för min smak). M på Nike byxorna och M/38/40 på toppar. Och jag kan fortfarande inte fatta det...

Kommentarer

  1. Absolut! Ett köp är ett köp inte ett plagg....hoppas att du la tillbaka ALLT innan du körde till Stadium. Grattis till dina nya träningskläder! Kram

    SvaraRadera
  2. Står det ett köp så är det på allt man köper vid ett tillfälle, annars får de skriva att rabatten gäller på en vara! Hur svårt kan det va liksom?? Dåligt av butiken! Heja Stadium!!=)

    SvaraRadera
  3. Visst är det så!!! Trodde det var jag som snurrade till det :-) Japp numera är det Stadium som gäller alltid!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass