Åldersnoja?

Maken och jag samåkte till jobb imorse och kom in på åldersnoja vad det gäller - hur klär man sig för sin ålder? Man vill ju inte vara en tant men samtidigt vill man ju inte gå över gränsen då det blir tant trying too hard att se yngre ut... 


Maken garanterade mig att jag inte passade in i den kategorin utan att jag var ju Tina dvs en blandning utav galenskap, svart, rosa, glitter och coolhet :-) Och att jag inte skulle vara rädd för att visa upp mig dvs ja om tröjan är tajt men tydligen kan jag bära sånt nu för tiden. Älskar min make som är bäst i världen!!!


Så med ny frisyr där luggen är helröd, med nya blåa glitternaglar, ny t-shirt från Saint Tropez, jeans och tofflor ställer jag frågan till er... Lämpligt för en 39 ½ åring som inte vill rätta sig in i ledet, som älskar glitter och vill se fräsch ut men inte som om jag tror jag är 15??? Eller vänta svara inte på den frågan för då nojar jag väl om det :-) Skit samma me like it och när jag är pensionär ska jag vägra beige, mossgrönt och marin blått med ett stänk utav rött så det så!


Dagens outfit och japps jag känner mig fin och cool!

Nya glitternaglar... 

Ny frisyr men inte lätt att fota själv så alla bilderna fick komma med...

By the way apropå åldersnoja - beslutet är taget de där jäkla påsarna och ögonlocken som börjar gå över ögonfransarna got to go. Har så länge jag kan minnas haft noja över mina påsar under ögonen (har alltid haft dem ända sen jag var liten och oavsett vikt) Flera i min släkt som gjort samma op faktiskt. Men inga planer för det detta året men nästa tror jag. Nu ska jag bara hitta en bra klinik... Några tips?

Kommentarer

 1. Ser häftigt ut Tina. Tror nog att du verkar ha hittat en bra stil. Begränsningarna är många gånger både man själv och andra personers dömande (kanske många gånger avundsjuka). Fortsätt att utmana i allt. Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och helt riktigt!!! Kram på dig M!!!

   Radera
 2. Med de nya kläderna du köpte (och som din man "tvingade" dig att använda") så tycker jag att du har en riktigt snygg stil som passar dig jättebra. Jag tror inte att man ska fokusera för mycket på själva åldern utan vad som passar personen och hans/hennes personlighet. Dina nya frisyr är jättehäftig!

  Men jag känner igen mig i ditt dilemma- jag känner mig ibland som en 34-årig tant som är rädd för färg så därför köpte jag en orange klänning som jag hade på min mammas 60-års middag igår! Och så mycket beröm för mitt klädval har jag nog aldrig fått :-)

  Du har din rumpa och jag har min mage som vi inte riktigt är kompisar med men allt det andra då- ska det behöva gömmas för det? Jag tycker vi vägrar svart och bylsigt i sommar!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vilken bra ide - våga vägra svart och bylsigt i sommar! Eller kanske inte lika mycket svart :-) Kram

   Radera
 3. Svar
  1. Bara det jag ville höra :-) Tack detsamma!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass