TRÖTT!

Tråkigt väder, 4 veckor kvar till semestern, aktiv vår med pluggande, hård träning eller vad nu bidraget är men denna är TRÖTT. Glömde att blogga igår för jag lullade rundor hemma och hittade sen sängen tidigt. Sorry :-) Måste varit flera stycken som knappt har kunnat sova i natt för att man inte fått sin dagliga bloggdos från mig...

By the way kan meddela att gårdagens träning med PT-Malou var tung. Skulle bestå utav 5 övningar men vi hann knappt 3 :-) Upplägget efter uppvärmningen var att jag skulle göra 20 - 15 - 10 - 5 reps utav varje övning där vikten ökades på inför varje set. Tex först uppvärmning med bara 20 kilos stången, sedan 20 reps med 10 kilo på, efter det 15 reps med 20 kilo på etc.

Första övningen var marklyft och andra benböj. Jag älskar dessa övningarna för vet ni vad - jag är stark som Hulken har jag upptäckt :-) Jag är kanske inte den vigaste eller smidigaste men jag är JÄTTESTARK! Min svaghet är dock greppet dvs kroppen kan men händerna orkar inte hålla stången vid marklyften. Så ytterligare något som det måste övas på...


I marklyften bidde det 55 kilo och i benböj 60 kilo. Kommentaren från PT-Malou var att inte ens alla tjejerna i hennes box (översättning=crossfit gymmet) tar såna vikter. Me lika med stolt! Efter det blev det bänkpress men där strulade vänsteraxeln så det blev inte lika lysande. Imorgon ska vi tydligen fortsätta med bänkpressen plus de andra 2 övningarna så jag återkommer med resultatet då.


Ikväll ska jag ut och springa i 60 minuter enligt löparschemat men var jag ska hitta den energin vet i tusan. Så har ni lite över så får ni jättegärna skicka det åt mitt håll...

Kommentarer

 1. underbart! Gud vad duktig du är. Vart har du hittat PT och vad kostar det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade till PT-Malou via Träningsbolaget http://www.traningsbolaget.se Men oftast är det ju avgörande vilket gym man tar sig till dvs oftast arbetar PTs på specifika gym som de har avtal med som privata företagare. Priserna kan variera beroende på vart man bor, vilket gym och vilken PT. Men för mig är det värt varenda krona för jag jag hade aldrig gjort de framstegen jag gör utan PT plus att innan la jag de pengarna på sötsaker och skitmat... Lycka till!!!

   Radera
 2. Hade svårt att sova i natt - saknade ditt bloggande. Springa i 60 min - jag är SÅ IMPONERAD SÅ. Otroligt duktigt, och jag som får tjata och övertala mig själv att bara komma iväg till gymmet 2 gånger i veckan. DU ÄR FANTASISK!!!!!/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha stackars dig M :-) Det bidde inga 60 min - för trött men en dag ska jag klara det... Vet du vad? Du är också fantastisk för du ger inte upp och 2 ggr/veckan är mycket mera än många andra gör!!! Kram

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Du är grym Tina <3 kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass