Trött men glad!

Fast jag gick och la mig kl 21 så somnade jag inte förrän midnatt och har vaknat lite till och från. Så när klockan ringde 05.45 var jag inte i mitt livs form. Jäkla sömn - har liksom kommit in i ett dåligt stim och måste bryta det! Var också nära att bryta med att avboka PT-Malou men samtidigt vet jag ju att oavsett hur trött jag är innan så får jag alltid ny energi utav att träna. Så jag infann mig på gymmet och genomförde ett jättekuligt pass!


Efter uppvärmning så blev det olika boxövningar med olika övningar emellan som tex utfall, rush, björngång och kräftgång - lika bra att börja öva till Motala :-) By the way jag älskar verkligen box. Skulle kanske kolla upp det till nästa år men samtidigt vill jag ju inte åka på stryk och mess up my pretty face... Sedan bidde det olika TRX-övningar vilket jag också tycker är himla kul. Och vet ni vad för varje gång så blir jag bättre och bättre. Ge inte upp utan öva öva öva!


Avslutade dagens pass med the beloved stege. I början av året var jag livrädd för denna men nu så är vi polare. Och jag tycker den är kul. Plus att yikes vad mycket bättre min kondis har blivit. I början på året så flåsade jag och hade nära döden upplevelser. Nu känns det som jag skulle bara kunna fortsätta och fortsätta. Jag känner mig helt enkelt stark och snabb för att var mig!

Stegen 18 juli 2012


Stegen 16 feb 2012

Kommentarer

 1. Du är fantastisk. Du måste se till att ordna någon form av föreläsning, där du berättar hur du har lyckats med ALLT detta. Tänk vad mycket du kan lära ut om kost, träning, motivation m.m. Kan inte med ord beskriva så imponerad jag är/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kanske prata med Pethra på Studio S om det :-) Tack än en gång för alla dina fina kommentarer! Blir lika glad varje gång!!! Kram

   Radera
 2. STOR skillnad om man tittar på båda filmerna. Härligt att se! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernille! Vet du var det märkliga är - jag kan både se skillnaderna och inte. Har väl inte smält allt ännu.

   Radera
 3. Vilken skillnad det är på din figur....superduktig du är....du är en stor inspiratör..bara så du vet
  många kramar
  susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Susanne! Värmer att höra! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass