If in need...

Om det är så att nummer 1 eller nummer 2 skulle trycka på när du är i Malmö så kan jag rekommendera det nya "toaletthuset" eller vad man nu ska kalla det. Du hittar det i Skånetrafikens gamla lokaler mot busssidan på Gustav Adolfs torg. Kostar en guldtia och så blir du assignade ett dass tex nr 3 som jag fick igår. Mycket fräsch även om det luktade lite funky men jag tror det vart föregående gäst som... Man kan tom duscha där och tvål etc finns till försäljning. Tänkte det kunde vara good to know.

Bild inne ifrån toaletthuset

 Har nog aldrig i mitt liv spolat med en ljusknapp dock...

Tom takfönster så man får fint ljus på sig inne på dass..

Lite kul kakel

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass