Helgen och löpsammanfattning

Vart ju så fint väder igår så då ville jag inte häcka framför datorn så det bidde lite tomt i bloggen. Skyller på semesterfeeling även om denna ska jobba 4 veckor till innan det blir av :-) Lördagen var en slö tillställning när jag filosoferade över hur fasiken jag kan ha en stort blåmärke vid vänsterknä men har ingen aning om hur jag fått det och hur många äpple man behöver till en äpplekaka.

Men jag utmanade också löpbandet, åt mysmiddag med maken och vart på konsert i Folkets Park i Malmö på kvällen. Sen att jag bara kände igen 3 låtar under typ 3 timmar och blev irriterad på patetiska medelålders och äldre som var så fulla att de inte kunde föra sig är ju en annan femma. Vi hade ändå det mysigt och jag fick verkligen min "tant/gubbe trying too hard" bekräftat dvs jag tillhör inte den ligan...

Igår så blev det sovmorgon, frukost och lite solning i trädgården sedan myslunch hos min gudföräldrar i Eslöv. Grillning, prat och planering utav fest, gosa med vovve plus värsta brännan på armarna och tutthyllan. AJ som in i #¤%& - varför lär jag mig aldrig? Dagen avslutades med veckan sista löppass som dock slutade lite i en förskräckelse... Blev så nödig att jag fick bryta halvvägs och rusha hem :-( Men det räknas ändå tycker jag plus att det är ju egentligen intervallträning så då har jag ju tränat tuffare än vad jag skulle...

Vårt första äpple som är lika stort som typ min tumme - maken röstar på äpplekaka men jag är tveksam :-)
 Oj javissta ja nya kuddar har också införskaffats... Blev övertalade att inte matcha allt så perfekt i affären. Maken gillar det men mig stör det lite :-)


Makens hörna

Min hörna

Sanne Salomonsen 57-årig farmor men she still got it

Maken och jag myser 

Mera Sanne

Och sedan vart det Kim Larsen - haha jag kände igen sista låten... Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass