Lite mat från helgen

Fokus denna helgen har varit på att sova, vila och mysa med maken. Ingen löpning fast det betydde att vecka 7 inte lyckades men so what det tar jag igen nästa vecka. Idag blir det lite annan fokus med 2 kalas på raken... Medans jag är på kalas så kan ni ju underhålla er lite med en del utav den maten jag lagat i helgen :-)

Fredagens middag blev chevre och parma med sallad. Ett recept från senaste "Mat & Hälsa". Blev väldigt gott med ett glas rött till.
Efterrätt till maken denna helgen blev lakritspannacotta. Han älskar lakrits och pannacotta så hallå :-) Receptet kommer från http://56kilo.alltforforaldrar.se/Jag testade kladdkaka men som vanligt lämnar jag den i ugnen för länge så jag åt en bit sen slängde jag resten. Har dock inte gått någon nöd på mig precis för jordgubbar och grädde är ju bäst!


Recept från Marianns bok dvs samma scom Chokladpajen jag bloggade om förra helgen.

Sen var jag ju tvungen att testa Camilla's pizzarecept hon lämnade som kommentar här:
Maken och jag var väldigt skeptiska för det förra och enda LCHF-pizzareceptet vi prövat var ett fiasko men detta vart faktiskt helt okej så det kommer vi göra igen. Tack Camilla! 

Maken gjorde en pizzasallad från Anna Hallens Husmanskostbok - mumsig! 

Kommentarer

  1. Ja men absolut, vi ses! Jag kommer dit redan på fredag kväll tror jag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör jag och Pernille (http://persiljaspringer.blogspot.se/) också så då ses vi. Ska bli kul men utmanade!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass