Min nya hobby

Jag tror nog att mat är min nya hobby. Har aldrig ätit så mycket gott, fräscht, nyttigt, ekologiskt, närodlat - you name it i mitt liv. Numera tycker jag det är mysigt att torghandla grönsaker och bär. Jag snokar upp den finaste korven med högt köttinehåll eller fräschaste laxen. Testar nya maträtt och märker att det vart ju gott. Letar efter ekologiska kryddor utan tillsatser och har inte längre socker och vetemjöl i huset.

Lika stort kliv som jag har gjort med träningen dvs från att inte kunna resa mig från golvet till att nu köra olympiska lyft så har jag gjort samma resa på matsidan. Innan spenderades slantarna på snabbmat, kakor, snacks, choklad, läsk, godis och liknande. Lagade mat kanske en gång i månaden typ. Numera kan jag titulera mig kostrådgivare, lagar typ 95% utav det jag äter och jag tycker det är kul. Framför allt jag mår så himmelens bra!
Torghandeln på Mårtenstorget i Lund idag

Dagens fångst - jordgubbar till efterrätten imorgon då vi har gäster 

Samt körsbär (me love), olikfärgade tomater och en gurka. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass