Nu ger vi upp!

Maken och jag hade ställt in oss på att ha semester hemma i år. Det är ju vår första sommar i huset så vi tänkte lite dagsutflykter och kanske en längre road trip till Danmark för detta årets semester. Men i början på veckan började maken prata om sol och bad och denna vart inte sen att hoppa på det tåget :-)

Imorse låg där en lapp på köksbänken - "boka den 9 augusti och förbered dig på en massa vitlöksbröd (tillägg från mig: which I by the way love!!!) puss från maken". Jippie familjens researrangör* har bokat in oss för 2 veckor på den grekiska ön Karpathos!!! Bortskämt men fan vi har jobbat hårt för det så nu ska här njutas!

Om 21 dagar så ligger vi här och myser

* Jag hatar de där söksajterna för resor - blir bara tvärilsk när jag använder dem. Har blivit för bortskämd i hur man söker på mitt nuvarande jobb och fg jobb så att boka resor är makens ansvar.

PS! Håll med om att bokad resa slår elvisp i romantik any day - visst?!?! DS!

Kommentarer

  1. Vilken omtänksam make du har. Härligt med överraskningar. Passa på att skicka lite sol till oss här i Nordan/Kram M.

    SvaraRadera
  2. Åh den måste suttit skönt!:) vilken make du har!

    SvaraRadera
  3. JAAA jag har världens bästa karl men vi är väl en rätt bra matchning hoppas jag :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass