Jag vet vad jag är!

Okej jag är kanske den sista som inser det men vet ni vad... Jag är STARK!!! Som jag skrev häromdagen så kommer jag aldrig bli den snabbaste eller smidigaste. Nope min paradgren är styrka! I love tex den där stången i gymmet nu. Jag älskar känslan utav att lyfta tungt och klara det. Jag älskar helt enkelt att vara stark! It is my thing :-)

Idag fortsatte PT-Malou och jag var vi slutade i tisdags. Först ut var att avsluta bänkpressen. Efter det blev det militärpress och sumo deadlift high pull. Axeln kändes sådär i bänkpressen men det gick. Däremot har jag extrem träningsvärk i bröstmusklerna så det begränsade mig mer. Men inget klagomål - jag älskar träningsvärk... eller not.

De övningarna som vi har kört denna veckan ska bli en del utav mina nya tester dvs efter ett visst antal veckor så ska jag köra dem igen och se hur mitt resultat har förbättras. PT-Malou prata något om att sen ska jag tävla i tyngdlyftning och knäcka alla andra... Kom ihåg var du hörde det först :-)

Här är resultatet från 10 samt 12 juli 2012

Upplägg: 20-15-10-5 (vila regleras efter pigghet och återhämtning, alla vikter är det totala inkluderad stångens vikt, inför varje övning som genomförs uppvärmning med bara stång)


Marklyft (20 kg stång) (greppet ställer till det annars kan jag mer men alltid en svagaste punkt som avgör)
1. 30 kg
2. 40 kg
3. 50 kg
4. 55 kg

Knäböj (20 kg stång)
1. 30 kg
2. 40 kg
3. 50 kg
4. 60 kg (!!) (tydligen var jag extra duktig här...)

Bänkpress (20 kg stång) (jävla axel - nästa gång så ska detta sitta)
1. 30 kg
2. 32,5 kg
3. 32,5 kg
4. 35 kg

Militärpress (12 kg stång)
1. 14,5 kg
2. 17 kg
3. 19,5 kg
4. 22 kg

Sumo deadlift high pull (12 kg stång)
1. 22 kg
2. 32 kg
3. 34,5 kg
4. 37 kg

By the way som vanligt var det jag ensam i grabbhörna och det sneglas en hel del på en märker man ibland. Ja tjejer kan faktiskt också träna där och ja jag kanske inte ser pretty ut med svetten lackande men jag kan jag med. Och idag så upptäckte jag till min förtjusning att vissa av grabbarna klarade inte ens hälften av vad jag klarade i bänkpress. Är kanske inte så svag i axeln ändå :-)

Kommentarer

 1. Du är ju bäst har jag ju sagt, skönt att du äntligen fattar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bara så trög :-) Tur jag har dig som säger till mig!!!

   Radera
 2. Fy för, det var inte dåligt. Håller absolut med föregående "talare". Detta är bara början Tina. Här ser du ju att allt, absolut allt är möjligt./ Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag har börjat inse att jag är stark :-) Tack M!!! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass