Tar tillbaka det med råge!!!

Efter gårdagens PT-pass så tar jag tillbaka detta för jag är snabbast. Ja i min värld alltså :-) Har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv och då menar jag aldrig!!! Löpintervaller stod alltså på schemat samt styrka för överkroppen i kabelmaskinen (which I love för man känner sig så cool och stark). Men först löpning och efter 8 minuters uppvärmning (snabb gång+jogg) så var det dags. Dagens upplägg var fart och 7 st 1 minuters intervaller med 30 sek vila emellan.

Visste redan då att PT-Malou hade en baktanke. För sist när det var backintervaller och jag sprang på speed 9,3 i uppförsbacke så pratade vi om det snabbaste jag tidigare sprungit var 9,5 på plant underlag. Och jag slängde ur mig att jag vill över 10... Så första intervaller trycktes upp till 10:an sedan ökades det för varje intervall. Den sista minuten gjorde jag på 11,2!!!

Och vet ni vad det häftiga är? Jag kan mera och kroppen gjorde inte ont. Känns verkligen att min kropp har nu vant sig vid att springa. Tidigare gjorde det ont överallt men jag bet ihop och fortsatte. Nu känns det inte i kroppen eller så ska jag inte säga. Klart det känns för att jag anstränger mig och för att jag rör på mig men det gör inte ONT. Det som kändes mest var andningen för nu pushades ju pulsen upp så får jag bara in lite vana så ska jag snart slå detta fartrekordet...

Tänk för 1½ år sedan vägde jag tresiffrigt och rörde mig knappt. För halvår sedan så var 5,0 snabbt på löpbandet och att springa tyckte jag var otänkbart. För 4 månader sedan sprang jag mina första löpintervaller i mitt liv (och det är verkligen sanningen för i skolan skolkade jag ju från gympan) och då klarade jag 9,5 i typ 30 sekunder med nära döden upplevelser. Igår sprang jag 7 intervaller på 10-11,2 utan problem och hade faktiskt lite kul på löpbandet :-)

Detta mina damer och herrar är jäkligt stort och jag är så nöjd med mig själv. Dock måste jag hylla PT-Malou för utan henne hade detta aldrig skett! Den damen pushar mig till oanade höjder och tänk vad jag kan göra i slutet på detta året... Är henne evigt tacksam och vi är bästa träningsteamet tycker jag :-) Just nu känner mig på top of the world och oslagbar. Så ja jag är både stark och snabb så det så!!!

Löpintervaller 26 juli - nytt fartrekord på 11,2 och fick beröm för min teknik utav PT-Malou


Löpintervaller 22 mars - första ggr i mitt liv jag sprang intervaller :-)

Kommentarer

 1. Grattis - du är otrolig. Väntar nu bara på dina föreläsningar. Tänk så många du har inspirerat.
  Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha de där föreläsningarna... Tack Margaretha!!! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass