Löparvecka 4 - igen...

Okej eftersom förra veckan inte fullföljdes så var det ju bara att göra om och göra rätt. Och jag ska säga att jag är jäkligt stolt över mig själv. Speciellt dagens pass. Varför? Nog första gången i mitt liv som jag sprang och det verkligen inte gjorde ont någonstans i kroppen. Annars är det alltid kramp eller smärta någonstans. Fast nu kanske kroppen börjar vänja sig vid det hela.

Är också väldans stolt pga att det var mitt tredje 45 minuters pass där jag sprang hela tiden och tiden gets better och better. Första gången tog samma runda 47,27 min (förra onsdagen), i onsdags andra gången tog det 43,35 min och idag 41,33 min. Tjoho jag är bäst så det så och grymt stolt!!! Förresten sa jag att jag var stolt :-)

Veckans resultat

Ons
Tid: 43,35 min (2,30 min uppvärmning)
Puls: 136 genom, 147 max, 40,22 zon

Fre
Första passet jag körde på löpband - boring men det gick
Tid: 30 min (1,30 min uppvärmning)
Puls: 136 genom, 145 max, 27,55 zon

Sön
Tid: 44,32 (2 min uppvärmning, rundan tog 41,33så jag fick springa en runda till runt kvarteret)
Puls: 140 genom, 151 max, 41,43 zon
Första gången som det inte gjorde smärtsamt ont någonstans - lite grann av ett flow :-)

Nästa vecka är det två stycken 45 minuters pass plus första intervallpasset...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass