Lite sliten idag

Den där löpningen tar mer på kroppen än vad man tror. Igår vart det första löp-passet för denna veckan dvs vecka 5.  Grönt 45 min och det gick hyfsat. Lite tungt i början för vaderna vart lite spända och för att jag inte var där mentalt. Men efter lite bil-pepp från bästa Malin och hennes man så fick jag lite mer energi och gjorde ett riktigt bra pass.

La till liten runda på slutet och fick tom till en liten spurt (mest för att grannarna vart ute och man vill ju upperätthålla sin image...). Så det blev nästa 44 min så får lägga till någon liten snurra till någonstans. Låg på 140 i puls i genomsnitt med en max på 159. Och tydligen förbränner då detta 359 kalori. Jajaja den där kaloriräkning tro jag väl sisådär på men ändå kul att se.

Fast jag tog nog ut mig mer än vad jag trodde för det var en sliten bloggerska som skulle svinga med kettlebellsen under övervakning utav PT-Malou idag. Jag som love mina bells tyckte det vart tufft idag. Upplägget med 3 övningar i 3 set utan vila gick väl sisådär. Gjorde alla reps och set men fick bli lite vila här och där. Höger höften är också lite öm men det går över. Bara kroppen som ska vänja sig vid att användas.

Blev en massa squats, utfall, utfall med rotation, sumo squats med press, halv och helsvingar, halvsvingar med två kettlebells, halo, triple x och säkert lite till som jag har förträngt :-) Jättekul och man känner hur hela kroppen vaknar till liv och jobbar. Pulsklockan (som jag by the way love!) visade på 111 i genomsnitt med max på 151. Inte illa för "styrketräning".

Dagens kändis bidde halo och triple x. Lite trött här för detta är slutet men det gick ju :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass