Lite stats så där en måndag

Om 4 dagar ska jag till Motala och träna arslet av mig. Fick uppdateringsmail idag och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta att jag utsätter mig för sådant här... Läs en del utav mailet här:

"Vi vet ju vad som kommer att hända.. det vet inte ni helt fullt ut.. och eftersom vi nu vet det så känns det nästan som lite julafton för oss.. den där förväntan när det finns något speciellt i paketen och där vi är super exalterade över hur ni kommer ta emot det hela.


Kl 10 på lördagen drar vi igång på Spartan. Det kommer vara journalist och fotograf på plats..


Vi kommer ha en del överraskningar till era läsare... vi vill ju att det vi ger er, ska ni kunna ta med er vidare.. och att det ni har med er hit till Motala att vi kan lägga till det till vår kunskapsbank."

Om 10 dagar åker maken och jag till Grekland. Så jäkla skönt det ska bli!Och det är jag inte nervös över :-)

Om 33 dagar är jag i Stockholm och typ startar Tjejmilen exakt nu. Shot nu blev jag nervös :-(

Och om 81 dagar är jag ännu mer nervös för då börjar träningsintruktörsutbildningen på The Academy...

Får nog gå och ta något lugnande... Och ni lovar väl att heja på mig i helgen? Bloggen, fb-sidan och twitter följer med på äventyret :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass