Hur tränade jag i tisdags?

Har ju glömt den vanliga rapporten från PT-passet i tisdags. Skyller på sömnlöshet... Just nu grubblas det lite för mycket på "what makes Tina happy during 8-17" vilket gör att jag sover som en kratta. Kommer inte upp på morgonen och räknar timmar till semestern. Är helt enkelt lite slut i batteriet tror jag.

Men man skubbar inte från PT-Malou man bara planerar om lite så i tisdags körde vi på kvällen istället och idag blir det i eftermiddag. För även om jag inte får till löpningen så himla bra just nu så måste jag röra på mig på något sätt även om det blir minimalt mot vad det brukar. Försöker istället prioritera mat, mys och sömn.

Och just maten är jag JÄVLIGT STOLT över! För det första jag brukar göra i dessa situationer dvs när jobbgrubbel och sömnlöshet tar över är att äta allt jag kommer över. Kan fortsätta att träna men sköter kosten helt galet. Men inte denna gången!!! Nu är det över en månad sedan som jag käkade något utan för mina LCHF-gränser dvs godis, läsk, pommes, bröd, kanelbullar - you name it!

Detta har aldrig hänt tidigare i världshistorien. Tidigare har jag då ätit en massa bröd istället men försvarat mig med att jamen det är inte godis i alla fall och det faller inom 90-10 regeln. Nä bara så typiskt då att det påverkar kroppen på precis samma sätt dvs höjer insulinet och fettinlagringen... När jag har velat festa till det nu så har det blivit lite ris/rotfrukt, någon ruta mörk choklad (över 70%) och jordgubbar. Yikes vilken festprisse man har blivit :-)

Tänker fortsätta på denna banan med kosten dvs 100% LCHF fram till semestern i Grekland. Väl där nere vet jag att jag inte kommer kunna stå emot vitlöksbrödet. Men so what och vet ni vad löparskorna tas med och simning i poolen kommer det bli ändå. Fast nu kom jag av mig i inläggets ämne bara för att jag skulle skryta lite...

Åter till tisdagens PT-pass. Hade beställt djurgång på schemat för det kommer ju i Motala nästa helg och jag vill vara lite förberedd. Så efter uppvärmningen blev det björngång, grodhopp, kräftgång, gåsgång och något utfallsgångsaktigt. Känner mig så smidig - not. Efter det en mini-WOD eller vad man ska kalla det. 3 övningar på raken som ska genomföras 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. På tid...

Jisses här trodde jag att jag skulle ge upp helt. Knappt sovit något och det var varmt som i en bakugn i gymmet. PT-Malou fick ducka för att inte bli nerstänkt utav kundens massiva svettningar. Men att ge upp fanns inte på kartan och det är där bloggen kommer in. Kan fasiken inte skriva att jo efter 3 rundor så gav jag upp.... Nonono jag är inte en quiter men jag skulle inte kalla mig explosiv :-)

Övningarna? Burpee, armhävning på tå och superman (stå i typ givakt, sätt ner händerna framför fötterna i marken och börja gå framåt med händerna tills du är typ nästan plan med marken med fötterna och handflator i marken sedan backa med händerna och res dig upp i givakt igen - då har du gjort 1). Så 1 burpee, 1 armhävning på tå (eller spasm i armarna som jag gör...) och 1 superman, 2 burpees... upp till sista rundan på 10 utav varje övning.


Gör detta i stekhet värme och återkom om du tyckte det var jobbigt eller inte... Min tid? Haha ett skämt på över 20 minuter men jag gjorde det och vart helt slut. Efter detta blev det lite benböj med stång, halv och helsvingar med kettlebell (12 kg) och sumo squats deadlifts. Tydligen ska numera den där 12 kilos pensioneras då den flyger genom luften för lätt...


Träningsvärken är massiv i underarmarna, magmusklerna och ryggen bak vid skuldrorna. Eller det är där jag har vågat känna efter :-) Och mina handflator... Om 4 timmar så är det PT dags igen. Svamlade nog fram några önskemål i tisdags men kommer knappt ihåg. Dock kan det nog bli löpintervaller så wish me luck. Nu gäller det att tanka in bra med H20 och en god lunch som hinner smälta i magen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass