Jag är en krigare!

Jag är så jäkla stolt över mig själv att jag vet inte var jag ska bli av om jag ska vara ärlig! Jag har precis sprungit 60 min i ösregn och åska. Jag är fasiken bäst!!! Så länge har jag aldrig sprungit och aldrig i regn. Men jag tänkte innan att jaha om Tjejmilen är i regn ska du inte springa då? Plus att maken gav mig sista peppet genom att säga - om du inte gör det kommer du bara bli så sur. Helt sant ju!

Helt okej att springa så länge och tror att regnet hjälpte. Man fick ju liksom något annat att tänka på :-) Och jisses så blöt jag var när jag kom hem. Tror inte mina skor kommer vara torra på en vecka. Och vet ni vad? Jag sprang faktiskt med ett leende ibland. Varför? Jo för jag lever!!!! Detta är ju livet - inte att väga 3-siffrigt och sitta på soffan deppig och äta ostbågar. I am alive!!!!

Inga sura miner här inte

Kommentarer

 1. UNDERBART!! Jag längtar tills jag också kan. Bra gjort! Heja

  SvaraRadera
 2. Klart du är bäst, det har vi vetat hela tiden.
  Springa i 60 minuter - otroligt DUKTIGT. Är full av beundran/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Margaretha du är en av mina bästa peppare och jag blir alltid lika glad när jag ser en kommentar från dig!!!! KRAM

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass