Back on track

Glädje att gå upp kl 06.00 - nä inte riktigt men glädje att vara tillbaka på gymmet = YES!!! Så skönt och jag känner att hela kroppen vaknar till liv. Inte så vattenfylld, magen kommer igång, skönt att sträcka på sig och massa feel good känslor i kroppen medan svetten lackade. Imorgon är det dags för spinning med Linn. Ser jag fram emot plus PT passet med Marie på kvällen.

Maten har också funkat suveränt. Trodde jag skulle vara mycket hungrigare då magsäcken töjts ut. Men det blev lite mandlar innan träning, 2 ägg med majonäs och 1 finncrisp till frukost, laxlåda med broccoli till lunch, 1 proteinbar till mellis och grillspett med sallad till kvällen. Och nu mumsar jag på några mandlar till. Druckit mycket vatten vilket också kroppen behövde. Man har ju ransonerat lite med all bussåkande och sightseeing för man vet ju inte när nästa kissepaus är. Jag är helt enkelt back on track och det är jäkligt skönt.

Dagen avslutades också med shopping av fina flip flopisar (får ta foto imorgon när jag är piggare) och i bokklubbens sällskap. Alltid lika trevligt, lärorikt och intressant. Nyttigt för en deckarnörd att få läsa lite annan lektyr. Och nästa gång ska vi vara hemma hos mig. Tills dess måste jag ha valt bok så för bövel kom nu med lästips.

Kommentarer

 1. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170013489

  caipirinha med döden rekommenderas varmt! Annorlunda, tänkvärd och riktigt rolig.

  Therése

  SvaraRadera
 2. Vindens Skugga (Carlos Ruiz Zafón) :)

  SvaraRadera
 3. Åh tack så mycket för tipsen! Keep them coming :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass