Bästa zumbapartyt och 2500 minuter!

Idag vart det sista dagen på mitt träningsmål på 2500 minuter från den 1 maj till den 2 juni. Med 100 minuter kvar gick jag till Studio S imorse. På schemat stod 60 minuter zumba och 40 min löpbandet för att komma i mål. Kan villigt erkänna ett det var en trött kropp men är jag så nära målet ger jag fasiken inte upp!

Zumban idag var lite speciell för det är helgdag. Katarina och Marie (2 av de 4 instruktörerna i zumba) skulle dela på passet. Skoj tycker jag och jag vart inte ensam. Salen var fylld med zumbasugna tjejer (japp tyvärr inga karlar i sikte). Jisses vad kul det var! Roliga låtar, full fart och tom en zumba battle. Hmm måste öva in några kluriga moves till nästa gång :-)

Mer sådant här Studio S tycker jag för det ger extra energi och man tycker träning blir kul! Nästa gång önskar jag 90 minuter och varför inte alla instruktörerna. Eller varför inte utomhusträning nu under sommaren. Flytta passen utanför salen tex zumba eller BodyCombat. Vill ni ha fler ide vet ni hur ni hittar mig :-)

Och japp 40 minuter på löpbandet blev det efteråt. Vilken känsla att gå i mål med 2500 träningsminuter. Det är nästa 42 timmars tuff och svettig träning på en månad. Har nog inte riktigt fattat att jag har klarat det. Men jag känner mig mäkta stolt och jag ser fram emot semestern i Italien. Den enda träning jag kommer utföra där är sightseeing, shopping och när jag för maten till munnen...

Kommentarer

  1. Bra jobbat!! Måste kännas skönt nu när du nått målet!=)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass