Utmaningens startvikt

Vågen imorse visade på 92,6 kilo. Ingen överraskning mer fascinerade hur kroppen reagerar. I onsdags vägde jag mig för att ha koll på hur sockerdagarna skulle påverka. Då visade vågen på 89,2 vilket jag tycker är helt okej. Dvs 1,1 kilo upp efter massa pasta och pizza. Nu visade den dock 3,4 kilo upp efter 4 sockerdagar och visserligen ett tungt styrkepass igår.

Vet att det inte är 3,4 kilo fett jag gått upp utan mycket är vätska som jag kommer gå ner snabbt. Det är mer fascinerande hur kroppen reagerar och detta är ju ytterligare ett motivationsfaktor att min kropp inte behöver socker. Påminnelse till mig själv: tänk 18 kilo på 4 månader i fjol efter sockerfrossa! Ser fram emot veckovägningen på fredag...

Startvikt: 92,6 kilo
Målvikt: 78 kilo
Kilo att gå ner: 14,6
Tid: 6 månader

Nu kör vi!

Kommentarer

 1. Tuff målsättning men du verkar då så målmedveten och strukturerad att det då inte lär bli så svårt. :)

  SvaraRadera
 2. ja det kommer inte bli enkelt men min förhoppning är att en del av de 3 kilo som dykt upp de senaste dagarna försvinner fort but you never know :-) Tack kommer behöva all pepp jag kan få!

  SvaraRadera
 3. Heja heja Tina!! Snart är du på "minus" igen!=)

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass