I behov av en ändring

Har tänkt och analyserat läget och bestämt mig. Kommer ändra mig lite för jag känner att detta blir mer rätt för mig. Det jag ändrar på är min målsättning jag satte upp för sommaren. Som jag skrev tidigare i veckan så är det lite upp och ner just nu.

Kände att det blev så många olika datum och mål att hålla reda på. Plus stress över vad vågen visar och inte visar. Och att jag inte vill riskera att hamna i en matfälla dvs att helt plötsligt blir allt tillåten för då faller jag dit direkt. Bara för att vågen visar på lite plus efter en kolhydratsstinn semester. Därför kommer jag köra på ett beprövat koncept från våren :-)

Jag kör jag på med träning som vanligt dvs så mycket jag känner för men också in med vila så kroppen inte blir sliten. Och mina uppkommande 5 sockerdagar nästa vecka tänker jag inte avstå. Behöver få det ur hjärnan så tar vi upp det ett snäpp efter det.

Från den 27 juni till den 27 december kommer jag köra en 6 Månaders Utmaning a la våren. Det vill säga jag kör på lchf a la Tina, inget socker, vägning varje fredag, 420 minuters träning per vecka, måttbandet en gång i månaden. Slutmålet är att väga 78 kilo den 28/12 när jag fyller år.

Känns som det enda rätta och enklare att hålla koll på utan att släppa efter för mycket. Känner också mig lugnare i själen efter detta beslut. Vill ju inte sjabbla bort något jag kämpat så hårt för eller stressa för mycket med något som faktiskt är för livet och inte dåligt samvete efter en veckas semester.

Kommentarer

 1. Bra att ha en genomarbetad plan

  SvaraRadera
 2. Det är nog bra som du tänker...man ska göra det som känns bäst för en själv!=) Vi får peppa varann! MIn utmaning börjar den 4 juli, jag rippade ditt koncept nästan rakt av, haha!=)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fattar att du behöver Pepp!! jag tror du gör klokt i att ta det " lite " lugnare med träningen ett par veckor, din kropp ( och alls kroppar ) behöver en bra vila för att kunna maxa i höst, det är faktiskt jätteviktigt!! Bra klokt beslut, om man inte tar semester med träningen kommer skadorna så småningom, inte kul om man inte KAN träna för att man är skadad!! Bra Tina! MEN försök att äta bra, du är dej själv skyldig det efter hela våren slit, du är nära ditt mål!! Kramar och peppar!!!!

  SvaraRadera
 4. Japp det enda som funkar för mig Christer!
  Heja Heja Åsa!
  Anonym - ja helt rätt. Jag är alltid nog med vilan även om jag tränar mycket. Dock tränar jag väldigt varierat, alltid efter dagsformen och är det tungt så kräver kroppen villa = då får den det :-)

  Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass