Denna veckans vikt

Då vart det dags för slutresultatet för min 152 dagars Challenge. Trumvirvel.... det bidde totalt 14,7 kilo. Så nu ligger jag på 88,1 kilo vilket är den lägsta noteringen under detta projeket. Så även om jag saknar 3 hekto till drömmålet på 15 kilo så är allt relativt dvs jag är jättenöjd med min prestation!

Nedan är också mina viktrutor som jag har fyllt i dvs ett hjärta för varje helkilo som jag har gått ner. I början på året var det ju 25 kilo som var målet detta året. Nu finns där 14 hjärtan och alltså 11 kvar att klistra upp innan året är slut.

Kommentarer

 1. Hurra! Bra jobbat!
  Kul idé det där med hjärtanen.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Nenny! Ja det funkar för mig :-) Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Alltså du är ju superduktig, många bra idéer som jag kommer snotta rakt av å använda i min challenge sen!=)) Du är en inspiration!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh tack för dina fina ord Åsa! Bara sno! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass