Love - Live - Joy

Kvällens pass på gymmet skulle varit med PT men Marie fick förhinder. Bara att masa sig dit ändå och köra själv. Just nu går det ju bra för jag har träningsabstinens. Men vad som inte går så bra är den j#¤%&la gräspollen. Så tungt att andas men det är bara att köra. Får bara ta det lite lugnare men det blir ju inte bättre utav att sitta på soffan.

Ett mantra som hjälper för extra skjuts är då detta: Love - Live - Joy. Det står på ena väggen i gymmet så att man ser det från kondis-maskinerna dvs löpbandet och crosstrainern. Och det slog mig idag hur passande det egentligen är och jag blev taggad att köra lite extra.

Varför jag tycker det är passande? Jag älskar ju att träna för att jag vill leva och känna glädje. Innan när jag bara satt stilla och käkade godis så vart ju allt så deppigt. Jag måde inte bra, tyckte inte om hur jag såg ut, ville inte vara social, kände inte mycket glädje och levde helt enkelt inte livet.

Det gör jag nu! Jag älskar livet och känner livsglädje. Jag älskar träningen och hur jag kan använda min kropp. Jag älskar känslan av att känna mig stark och i kontroll över mitt matbeteende. Kanske inte varje måltid (rodnar vid tanken utav potatiskroketter) men istället för att äta okontrollerat till 99% så äter jag kontrollerat till 99%. Det är skillnad det.

Tänk då hur jag ska känna mig vid årets slut? När jag är ännu starkare, mer vältränad, väger mindre, och älskar min kropp ännu mer. Då kommer jag känna ännu mera glädje :-) Så tack Studio S för denna inspirationen! Förresten känner du love, lever du livet och känner du glädje?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass