Lite lessen

En blogg som jag följt länge är http://blogg.sydsvenskan.se/diagnoshjarntumor/. Vilken kvinna Annette är!!!! Känns ju som man känner henne fast jag aldrig träffat henne. Men vilken livsglädje och inställning till livet. Så beundransvärt. Blir lessen för nu har hon blivit sämre och ligger på hospis.

Hade faktiskt mailkontakt med Annette för några veckor sedan då jag nominerat henne till http://essencevitae.com/. Kände jag ville göra något i gengäld då hon delar så frikostigt med sig själv utav sin resa och tankar. Och hon och hennes familj blev utvald. Så roligt och hon blev så glad att få vara med om denna upplevelsen.

Dock vet jag inte om fotografen och familjen hann träffas för att genomföra projektet för det vart planerat till nu i juni. Blä vad tradigt. Livet sucks sometimes och är definitivt inte rättvist! Tänk på att livet är kort, skjut inte upp något och lev livet som Annette!!! Kram Tina

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass