Rapport från sockerdag 2

Intressant experiment detta med sockerdagar. Äter mindre socker för varje gång och är mindre intresserad och manisk inför dagarna. Trots det sitter vissa beteende djupt och jag är alltid 100% övertygad om att jag är sugen. Plus att jag vill få det ur systemet så jag kan köra 6 månader till utan. Min metod funkar för mig men kanske inte för någon annan. Vi gör alla våra val.

Igår valde jag att stoppa i mig följande: kardemummasnurra från St Jakobs, 1 wienerbröd, ½ kanelbulle, och nötcreme. Intressant var att jag hade alla möjligheter att stoppa i mig och andra gånger hade jag börjat 7 på morgonen. Igår blev jag inte nyfiken förrän vid 14-tiden och då mest för att va fasiken jag måste ju testa.

Istället var jag mer intresserad av att äta mat först såsom en god räkmacka med ägg till lunch. Det var MUMS :-) Och när maken frågade om han fick öppna mina 2 andra marabou-choklad (som jag visade på foto tidigare) så visst men jag vill inte ha. Tidigare hade jag ALDRIG tackat nej till choklad. Så jag blir nog mindre och mindre beroende vilket jag är otroligt glad för. Tror det kommer bli så att sockerdagarna blir mindre och mindre laddade och att jag kortar ner perioden framöver.
Dock ska jag inte sticka under stolen att nötcremen vart jäkligt god och kladdkaka så jag också fram emot. Idag har jag faktiskt bakat en LCHF chokladtårta som ska dekoreras med vispgrädde och bär. Det är den jag ser mest fram emot för den innehåller inget socker och 70% mörk choklad. Jisses hur ska detta sluta hihi...

Men vad jag inte är glad över och som kommer göra att det är lättare för mig att avstå framöver det är att första finnen har redan poppat upp på hakan, jag rapar och fiser konstant och magen är helt uppsvälld. Är också otroligt slö och seg trots att jag sovit bra. Beror nog både på sockret men jag är ju också laktosintolerant så då hjälper det inte till. Plus rent psykiskt mår man dåligt över det man satt i sig. Fast detta gör ju mig också otroligt laddad inför de kommande 6 månaderna och kommer göra det enkelt för mig att avstå!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass