Mina mått

Då vart det dags att även mäta diverse kroppsdelar denna månaden. Sist vart ju den 8 maj och så vill jag har en slutsummering utav min Challenge också. Har hänt en hel del och totalt är det 69,5 cm som har försvunnit från kroppen sedan den 2 januari. Dvs där jag mäter. Denna senaste månaden har det försvunnit 16 cm och resultatet hittar du här. Tittade även på måtten från den 1/10 1009 när jag vägde ca 83 kilo dvs 5 kilo mindre än nu och jag tränade inte lika mycket. Måtten är i stort sett samma eller mindre fast vågen visar mer. Coolt!

Sammanfattning utav måtten under Challengen är följande:

Detta är vad som har försvunnit...
 • Under bröstet: 5 cm
 • Midjan: 7,5 cm
 • Höfter: 9,5 cm
 • Under rumpan: 11 cm
 • Överarm (h): 3 cm
 • Överarm (v): 4 cm
 • Lår (h): 6 cm
 • Lår (v): 8 cm
 • Ovanför knäet (h): 5,5 cm
 • Ovanför knäet (v): 6,5 cm
 • Vad (h): 2 cm
 • Vad (v): 1,5 cm

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass