Hemma e bäst!

Nu är vi hemma igen efter en underbar resa till Rom. Baken är öm efter all buss men att se Peterskyrkan och Colesseum live slår allt! (Bilder kommer senare) Dock har jag myror i brallan efter gymmet. Vi har ju gått en hel del under sightseeingen men också suttit mycket på arslet i busssätet. Så jag längtar faktiskt att gå upp kl 06 imorgon och bege mig till Studio S...

Maten har gått sisådär. Har inte käkat något socker men druckit någon lemonläsk ibland bara för att få i mig lite socker etc när man är väldigt törstig. Alla efterrätter har maken fått ta över eller andra medresenärer. Maten har ju varit i princip förutbestämt så då får man äta vad som serveras dvs pasta etc. Vissa dagar har jag skött mig men tex igår flippade jag ut över potatiskroketter och salt. Va fan hur futtad är man i huvuet då...

Jaja ätit är ätit. Visste ju att juni skulle bli lite konstig pga Italienresan och sedan min uppkommande sockerdagar. Men nu kör jag ren LCHF i 9 dagar sedan plus socker och from den 27 juni är det hardcore igen till mitt mål den 28 december. Man är ju inte mera än människa och det är bara att ta nya tag. Älskar att vara hemma igen så jag kan bestämma vad jag ska äta och när plus att jag kan gå och träna.

Hur har er vecka varit? Underbar hoppas jag och att ni inte saknat mig för mycket :-)

Kommentarer

 1. Ni åkte buss? Då kan jag tänka mig att du var trött i rumpan!

  Vi åker till Rom fem dagar i juli och jag har svårt att tänka mig att jag inte skulle äta någon pizza. Men vi får väl se, kanske hittar jag annat som är mindre kolhydratrikt som jag inte kan motstå...

  SvaraRadera
 2. Ja det vart både bra och dåligt. Man fick ju se himla mycket utav det otroligt vackra landskapet men gumpen ömmade och fötterna/benen blev så svullna.

  Ja maten var verkligen svårt. Visst finns en massa goda ostar och skinka (salami för de som tycker om det) men gisses det är verkligen kolhydraterna i fokus. Ett råd - skippa brödet för det är bara gammalt och hårt ändå. Ät inte för många olika rätter dvs 5 rätters menyer och framför allt ha inte dåligt samvete. Man måste njuta lite ibland och när du kommer hem kan du köra igen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för brödtipset! Åtminstone något man kan skippa! :)

  Såg att ni varit till Colosseum, hade ni förköpta biljetter? Vilken tid på dagen var ni där? Långa köer?

  SvaraRadera
 4. Vi vart med på en utflykt arrangerad utav Scandorama som vi åkte med so vi hade liksom gräddfilen utan köer och med svensk guide. Men ett tips är helt klart så tidigt på morgonen som möjligt. Vi var där vid kvart i 9 tror jag och då vart det knappt några köer. Fast när vi åkte förbi med bussen vid lunch eller senare på dagen var det alltid helt fullt med folk. Tips överhuvudtaget - gå hellre upp tidigt och kör sightseeingen så tidigt som möjligt. Lycka till!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass