Dag 151 - Näst sista dagen....

Jisses är bara imorgon kvar på min 152 dagars challengen. Och jag tror jag kan säga med säkerhet att jag har klarat det :-) Dock kvarstår 130 träningsminuter och 1½ dag till med skötsam kost. Det blir 30 min crosstrainer i eftermiddag för att räkna av lite. Sedan ska jag lata mig för jag ska på skönhetsbehandling. Först bodyscrub och sedan ansiktsbehandling hos Pethra. Det är min belöning och den är jag jäkligt värd!

Ikväll är det studentskiva och just i denna familjen brukar det bjudas på fantastisk god mat och tyvärr efterrätter. Bara att bita ihop och fokusera på att det är nästsista dagen. På fredag ska jag få frossa i en god middag med pommes och ostbågar. Så sluta tycka synd om dig och rikta in dig på vad du kan äta. Tror inte jag kommer gå hungrig från bordet trots att jag avstår sockret och de flesta kolisarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass