Så sugen...

Just nu är det bara en sak på hjärnan... SOCKER!!! Jisses vad jag är sugen. Ja i alla fall min hjärna för det är ju inte så att kroppen behöver socker precis. Men nu när det är så nära så tänker jag bara på vad jag ska äta. Choklad, kladdkaka, wienerbröd, kanelbulle, paj, glass, lösgodis - you name it!

Eller förresten jag ljög. Har ju en sak till på hjärnan. HUSET. Imorgon vid lunch ska vi på stomvisning dvs vi ska få komma in i vårt hus för första gången! Ska bli så spännande och kameran följer med. Så kan ni ju följa med i andra hand liksom :-)

Fast nu ska jag återgå till att goggla fram det ultimata kladdkakereceptet. Trots att jag misstänker att det blir det gamla vanliga. Detta är nämligen en rutin som uppstår inför varje Sockerdagsperiod dvs jag tror jag vill testa något nytt men blir osäker för tänk om det inte är lika gott som den kladdkaka jag är van vid. Och varför riska när man bara har en chans på 6 månader...

Kommentarer

  1. Va strong du är som vågar äta socker så...jag skulle inte våga.=S Jag skulle bara vara rädd för att jag inte kunde ta mig tillbaka till lchf liksom...

    Men du har ju bestämt dig så du får ju inga problem.=) Duktiga du!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Stong vet jag inte. Men detta funkar för mig. 2 ggr per år får jag äta precis vad jag vill sen tillbaka på den goda vägen. Då har jag fått det ur mig plus att jag vet om 6 månader får jag igen och då blir det lättare. Jag äter ju inga LCHF dessert etc emellan heller för då faller jag dit. Man gör vad som funkar för en själv. Hejar på dig Åsa! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass