Första riktiga semesterdagen

Dagen inleddes som bloggats med invägning, mått-tagande och utvärdering. Känner mig väldigt nöjd. Sen vart det dags att återgå till verkligheten. Nämligen städande av lägenheten och småfix inför resan till Italien. Eftermiddagen tillbringades på Sinnesro Spa i Malmö. Maken la sig i floating-tanken och jag bubblade. Efter det IR-bastu och dusch.

Rena åkte vi till Stortorget i Lund. Där åt jag så magen fortfarande står ut i 90 grader känns det som. Ät POMMES och kycklingburgare. Jättegott men jisses vilken matkoma. Inte van vid så mycket kolhydrater. Så var det över för denna gången och faktiskt hel okej även om ni säkert om några veckor kommer läsa mitt klagande på en pommesfri tillvaro. Ska äta en pizza i Italien men that's it - sen jag är tillbaka på LCHF-banan igen.

Som skrivit imorgon åker maken och jag till Italien för att fira vår 5-åriga bröllopsdag. Vi ska åka buss och anländer till Rom på måndag. Stannar där till fredagmorgon då hemresan påbörjas. Ska bli så roligt att se Rom och mysa med maken. Och nä inga tjuvar behöver göra sig bekymmer över vår lägenhet för underbara Linda vakar den som en hök!

Ha det nu bra och jag kommer försöka uppdatera här under resans gång. Imorgon kommer tex mitt sommarmål. Måste ju alltid ha något att jobba för. Har du något mål under sommaren?

Kommentarer

 1. Ååå, Rom är underbart! Jag reste dit med min syster för två år sen, längtar tillbaka ibland för det var så härligt! Hoppas ni får en fin resa å grattis på bröllopsdagen!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Du får gärna rapportera om Rom! Vi åker dit i juli! :)

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer - det var jättebra men jag skulle aldrig vilja köra bil i Rom :-)
  Cinderella - rapport kommer i bloggen så fort jag fått bilderna ur kameran :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass