Mål under sommaren

Okej bara för 152 dagars challengen är över så fortsätter ju min resa. Känner mig så trygg i det jag åstadkommit och att detta är min metod. Är äntligen i kontroll utav min kropp och mitt ätarbeteende!!! Så som skrivet tidigare fortsätter jag i samma spår. Men som alltid måste jag ha mål att jobba emot annars är det lätt hänt att man trillar tillbaks i gamla spår.

Därför har jag satt upp följande mål under sommaren som jag räknar mellan den 13 juni till den 7 augusti (ca 8 veckor) i just dessa målsättningar. Målen är:
 • Viktminskning: 3 kilo
 • Tanka livsglädje och energi
 • Träna 3200 minuter (dvs 400 min/vecka)
 • Kost a la Tinas metod av LCHF
Saker som kommer påverka är sockerdagar (22-26 juni) och semesterresa (17-31 juli). Så därför vet jag att tex efter sockerdagarna kommer vågen visa på plus att det kan bli lite komplicerat att få till träning på semestern. Men har kollat att det finns gym på hotellen plus att det blir simning och promenader.

Vad är dina mål under sommaren?

Kommentarer

 1. Just nu har jag bara formulerat ett mål och det är att väga in på 75 kg när jag tillträder mitt nya jobb, men jag borde få till några ytterligare gällande träningen och det "mentala kurerandet" som snudd på är det viktigaste. Stress har en förmåga att stjälpa de flesta av mina föresatser.

  SvaraRadera
 2. Mitt mål i sommar (efter den 3 juli) blir att hålla mig till min halvårsplan/utmaning, det SKA gå!=))

  Du kommer fixa din nya plan alldeles utmärkt!=)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Tina!


  Ett jättegrattis till dig! Vilken fantastisk insats du gjort!Inspirerande...

  //sara

  SvaraRadera
 4. Cinderella och Åsa - hejar på er och lycka till med målen!
  Sara - tack så mycket!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass