Lite Upp och Ner

Blev ju lite märklig känsla när man haft ett mål med 152 dagars Challengen och vad ska man sedan fylla det med. Har ju satt upp min sommarutmaning men det som gör mig kluven just nu är framför allt maten. Hur menar jag då?

Jo är fortfarande nojig över om jag har gått upp något under semestern och i så fall hur mycket. Ville ju hålla mig till att väga mig på fredagar och inte börja "fuska". Men nu ångrar jag mig lite för då hade man veta resultatet. Nu känns det som det kan kvitta så jag kommer inte väga mig förrän på fredag. Fast man tänker ju ändå på det mycket - ena sekunden har man gått upp typ 5 kilo för att i andra känns det som att nej det är nog samma.

Jaja svaret kommer snart och oavsett vad det visar så är det okej. Vet ju att jag kommer fixa det ändå. Mer bara också det psykologiska om man hamnar över 90-gränsen igen. Okej nog nojat om det. Jag hade det hur bra som helst, jag gjorde så goda val jag kunde och allt löser sig.

Det som är lite mer kluvet är som sagt maten just nu. Man har ju liksom fått smak för vissa saker igen. Plus att om en vecka kör jag mina sockerdagar och då vet jag att det påverkar suget etc. Därför har jag bestämt mig för att göra mitt bästa med maten men inte stressa så mycket över det. Så kör vi nya tag from den 27 juni. För då är det ju 6 månader fram till nästa syndtid. Enklare att skärpa sig då! I alla fall för mig.

Många tankar helt enkelt men inget som inte fixar sig :-)

Kommentarer

  1. Härligt bra " svepskäl " till att få äta vad du vill, eller hur?? Vill bara påminna dej om att du slitit som ett djur för varenda gram du gått ner ( vi andra har tittat på med stor beundran )släpp nu inte taget för mkt, unna dej lite extra men var oxå beredd på att betala för det!! Många kramar från en stor beundrare.

    SvaraRadera
  2. Jag kan förstå känslan...här har du haft ett mål hela tiden, å så är det liksom slut nu! Du kommer fixa det oavsett hur det blir nu i sommar, gör det du har bestämt bara och skulle du gå upp ett par kilo så är det inte hela världen...du är superduktig!!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass