Rapport från sockerdag 4

Nä nu ger jag faktiskt upp och packar ihop. Igår käkade jag kanelbulle och marängsviss. Gott jodå några tuggor men efteråt så är ju tungan styv och luddigt utav socker. Magen är utspänd och svullen samt värker. Rapar och rapar och rapar. Imorse när jag vaknade hade jag så ont i huvudet och har inte kunnat legat på sidan pga värk i magen.

Om vi säger så här - hade det varit kokt torsk som gav ens kropp en sådan här reaktion så hade man aldrig mer ätit torsk. Men så fort det är socker så... hmmm kanske igen om några timmar eller nästa lördag eller nästa fest så kommer det smaka ljuvligt och inte alls ge mig gaser och uppsvälld mage.... Och note to self - det är inte så gott som det ser ut till att vara!!!

Därför kommer det inte komma en rapport från dag 5 för jag tänker inte äta mer socker. Funderar som bäst hur jag ska göra i framtiden men just nu är jag inte intresserad utav socker. Säkert kommer jag gnälla om en månad eller så att åh det är så synd om mig och det såg så gott ut men denna gången känns det faktiskt annorlunda. Känns som jag är fri från sockret. Det känns som jag bestämmer över mitt sinne och min kropp inte sockret. Jag känner mig helt enkelt befriad!!!

Kommentarer

 1. Härligt!! Du är friii!=))

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oh det måste va en enormt härlig känsla!
  Jag är inte säker, men tror också jag har ett sockerberoende. Kan helt enkelt inte låta bli godiset/sötsakerna. Så trots att jag äter väldigt hälsosamt och bra LCHF, så blir jag bara tjockare och tjockare.
  Men vann över ett av mina hjärnspöken i fredags när jag va på Väla. Alltid när jag är på väg dit och stiger in genom dörrarna där skriker godismonstret: Mjukglass!
  Jag lyckades låta bli det i fredags, blev en hallon/lakrits-gräddbulle på Gräddbullerian istället.
  Du kanske kan hjälpa mig att komma med respons/kommentarer på min blogg? Om du gitter och har tid förstås...
  Finns på: http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=48394&beid=1892406

  I vilket fall som helst så följer jag din blogg och tycker den är väldigt intressant och inspirerande. Tex har jag börjat gå hos PT, Peter Söderling, tack vare din blogg. Insett att det är värt att investera i din egen hälsa...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass