Rapport från Sockerdag 3

Jisses detta går inte bra eller snarare det beror ju på hur man ser det. Igår intogs lösgodis och wienerbröd men sen tog det stopp. Åt hellre mat så tex till midsommarmiddag blev det en mumsig grönsallad med kyckling. Dock åter upptogs frosseriet - tyvärr.

Vart ju "tvungen" att pröva min LCHF-tårta. För mycket helt enkelt men jag gjorde dubbelsats av chokladbotten för det såg så lite ut. Big mistake. Hittade receptet i Ferry's bok och det är nog ett ok substitut om man gör som det står :-) Dock gillade ungarna den. Intressant när den är gjord på mörk choklad och inget socker....
Och när jag börjat vart jag ju "tvungen" att testa värdinnas hallonpannacottacheesecake. Sen fortsatte det med med ostbågar, chips och lite godis. Fy bubblan vart jag blev dålig. Fick lägga mig på soffan för magen gjorde så ont och jag mådde illa. Va fan - hur kan man fortsätta att trycka i sig så? Sånt frosseri!

Kunde inte knäppa jackan när vi skulle åka hem så svullen magen var! Och hela natten har jag mått dåligt. Typ som att vara full och man vet inte om man ska spy eller inte. Idag har jag värsta sockerbaksmällan. Ont i huvudet, öm i magen, trött och seg, halsbränna och skakikg i hela kroppen.

Blir definitivt ingen kladdkaka idag om än något socker. Och definitivt inget frosseri idag eller 5 sockerdagar nästa gång. Det går i rätt riktning och jag känner att jag kan släppa sockret mer och mer. Det är inte my drug of choice längre. Maken decrowned mig idag - han sa nu är det officiellt du är inte någon sockerpulla längre!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass