Imorgon väntar BIA-mätning

Imorgon ska jag på BIA-mätning på Studio S. Något jag gjorde när jag började min viktresa under 2008 och början 2009 men inte har gjort sedan dess. Sara på gymmet hittade tom de gamla resultaten - undrar hur jämförelsen blir. Det jag kommer ihåg var att jag hade en tendens att samla på mig vatten dvs låg alltid över i det resultatet.

Tänkte jag skulle göra en mätning i ocktober och sedan i slutet av december. Mest bara för att ha koll på att det är muskler som byggs och fett som försvinner och inget annat. Det man ska tänka på är:
  • inte äta 2 timmar innan mätningen (inga problem tiden är 6.30 :-) )
  • dricka så lite vätska som möjligt 2 timmar innan (se fg punkt)
  • inte dricka alkohol 12 timmar innan (hmm drack ett halvt glas vin i Rom så think I am safe...)
  • inte träna intensivt 12 timmar innan (PT-pass 18-19 så det blir 11 ½ timme - får duga)
  • kissa innan (I fix)
Men det viktigaste är att förutsättningarna blir så lika som möjligt vid varje mätning så jag får tänka på det till nästa gång. Har du gjort en BIA-mätning?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass