Bästa Betty!

Jag träffade Betty för första gången på Spartan-helgen i Motala i augusti. Gillade henne direkt och blev extra glad när jag insåg att jag skulle få träffa henne igen på min kettlebellsutbildning. Betty var nämligen co-coach till Olof och Chris och det gjorde hon med bravur! Och titta här i senaste "Hälsa & Fitness" vem som dyker upp om inte Betty... Artikel handlar om hur hon anlitade Olga Rönnberg som PT Online. Har du testat att anlita en PT via nätet?


Kommentarer

  1. Jag har haft tre olika PT:s ingen online, men visst har jag funderat på det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är också nyfiken men tror inte det är något för mig. Jag vill ha en mer personlig kontakt i form av pepp under passet.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?