Vad tycker du?

Jag tycker detta verkar vettigt sen beror det på vad som räknas till rörelse. Vad tycker du? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15765750.ab

Kommentarer

 1. Låter bra att barnen skulle få röra mer på sig , men ibland känns det som skolan ska ta mest ansvar för saker oc ting.. De jag menar att föräldrarna måste ta mera ansvar och framför allt med vad barnen stoppar i munnen. Många barn blir skjutsade hit och dit, man kanske kan cykla eller gå åxo... Ja de va mitt spontana tänk!!
  Sussie Meurk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo precis allt ansvar kan inte ligga på skolan men ändå bra med mera motion tycker jag. Fast det tyckte jag inte när jag gick i skolan :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass