Beröm till mig!

Glömde ju att uppdatera bloggen om min andra framgång den senaste tiden. För första gången i mitt liv lyckades jag plugga inför gårdagens tenta utan att stuff my face med en massa godis och kakor. Har typ aldrig hänt! Och japp suget var där och ni kan tror jag har hinkat te (och kissat...) som kompensation :-)

Men detta är jag jäkligt stolt över och jag håller mig till planen dvs i fredags åt jag av efterrätten och nästa tillfälle är spahelgen i Kivik den 17-18 november. Kommer nog bli tufft nu under praktiska delen av utbildningen och att jag brukar bli så himla hungrig när jag kör så intensiv träning. Dealen med mig själv är - ät mat allt vad du vill men du rör inte godis, kakor, läsk etc. Heja på mig!

Kommentarer

 1. Jag hejar också på dig, det kommer att gå toppenbra!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva! Ja just nu går det väldigt bra.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?