Nu planeras det...

Om ni inte visste det så är ju snart 2012 till ända och ett nytt möjligheternas år står i dörren. Här på Butterfly-kontoret dvs bloggerskans hjärna och stackars maken som agerar bollplank planeras det träningsäventyr hit och dit. Våren börjar liksom redan fyllas på plus att det undersöks och funderas även på några andra utmaningar. Till exempel finns det något gym där jag kan få jobba extra som instruktör, vill jag bli PT och skulle den där föreläsningen som bl.a. Margaretha jagar mig om kunna bli av osv.

Och precis så slängde jag iväg en anmälan till TRX-utbildning i april...

Kommentarer

 1. åh. trx-utbildning! now we're talking!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har jag velat göra länge så nu är det dags!

   Radera
 2. TRX-utbildning! Det låter kul!

  Kommer sakna dig januari (på PT-utbildningen) - om du inte dyker upp. Hoppas! Tror du skulle vara en fantastiskt bra PT.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli himla kul Alexia. Nej som du nu vet så kommer jag inte fortsätta men jag kommer på besök!

   Radera
 3. Du får gääääääääääääääärna öva på mig, om du behöver någon att testa på! Kram-kram, och keep up the good work =)

  SvaraRadera
 4. Ha ha, jag anmäler mig också gärna som "försökskanin tycker TRX verkar skitkul:D /Camilla från Arlöv

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass