Har jag kört hårt?

Om jag trots 1 kokt ägg innan träning och omelett på 2 ägg och keso typ 40 minuter efter träningen ändå har ett jättehål i magen som gör att jag nu glufsar i mig eftermiddagens mellis på päron och keso - har jag kört hårt på gymmet i morse då? Fast bättre att det är päron och keso än allt annat jag hann dagdrömma om... Och förresten svaret på fråga är att japp imorse var det hardcore med the bells.

Jag körde intervaller med Gymbossen. Ställde in den på 1 min - 30 sek och i 10 intervaller. Efter uppvärmningen och pinnen så vart det bara att sätta igång. Blev halvsvingar och helsvingar, knäböj, marklyft, sumo squats med high pull, clean, snatch, around the world, halo, russian twist, en arms-svingar och jag vet inte allt... Efter liten vattenpaus så körde jag 10 intervaller till. Intressant hur lång en minut kan verka när man ska jobba medan 30 sekunders vila är över på 2 ögonblickningar....Avslutade med 5 min rodd och stretch plus de där rehabövningarna för svansen.

Okej det blev halva mellisen så nu ska jag gå ner med resten i köket igen. Ha en bra dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass