Största kramen till PT-Malou!!!

Nu ska alla ni som läser bloggen för en gångs skull kommentera annars kommer jag jagar er till världens ände!!! Min bästa PT-Malou is under the weather. Jag kan inte ens börja skriva om hur mycket hon betyder för mig - både som vän och den grymmaste PT:n i världen. Men jag tror att ni som följt bloggen under detta året har förstått att tillsammans med henne har jag åstadkommit mindre mirakel med min träning. Plus att hon tillför underbar energi och glädje till mig i varje pass.

Så nu vill jag att alla ni går in i kommentarsfältet och skriver lite pepp till PT-Malou som typ kram, du e bäst, krya på dig, hjärtan - you name it. För idag är vårt mission att ge så mycket kärlek som möjligt tillbaka till finaste tjejen som gör allt för sina kunder men nu måste ge kärlek till sig själv! STÖRSTA KRYA PÅ SIG KRAMEN TILL MALOU FRÅN MIG!!!

Kommentarer

 1. Krya på!!!!
  /angel19
  www.angel19.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hang in there, PT-Malou! Snart känns det bättre =)!

  SvaraRadera
 3. Styrkekramar till fina PT-Malou!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig bästa PT-Malou / Kram M.

  SvaraRadera
 5. Tack tjejer för ert pepp till PT-Malou!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass