WOW WOW WOW!!!

Alltså jag spricker av stolthet samtidigt som jag rodnar lite och fäller tårar... Jag har nämligen vunnit något stort idag!!!! Kalle som bloggar på Cafe och vars blogg jag läser varje dag har utsett mig till vinnare i hans Veckans Skryt. Okej jag har ju nominerat mig själv men inte fasiken trodde jag att jag skulle vinna inte - mest en kul grej liksom. Brukar vara andra som har gjort så mycket större grejer.

Prata om chock när jag idag som vanligt går in och ska kolla senaste inlägget. Tur jag satt ner och hade dörren stängd för jag började faktiskt gråta. Av olika anledningar tex hans fina motivering (måste nästan printa ut och rama in den), att lilla jag en skånetös vann, att andra kan bli impade av det jag gör när jag blir så mycket mer impad av alla andra än mig själv, att jag har kommit så långt och hur hårt jag har kämpat (och måste kämpa för inget kommer gratis - bara hårt arbete som ger utdelning!).

Kalles motivering är: "En fjärils förvandling är ett naturens under, snart ska du ha egna kettlebellkunder. Från att ha varit nästan alldeles rund, har du nu blivit stark och sund. Du tränar och sliter för kung och land, nu har du en tårta i din hand." Priset är en fin tårta från skickatarta.se och träningskläder från Under Armour. Tjoho vad glad jag är och stort tack till Kalle för denna vinsten! Gå in och läs mer här: http://kalle.cafe.se/veckans-skryt-46-vinnaren/

PS! Vet ni vad det komiska är... Att när jag var som störst och såg någon som tex sprang när vi vart ute och körde, då väste jag alltid surt - äsch gå hem och käka en gräddtårta :-) Snacka om att jag ska njuta av varenda tugga :-)

Kommentarer

 1. Vad roligt!!! Här fick du ännu ett bevis. Nu hoppas jag verkligen att du äntligen inser att du gjort och gör något fantastiskt / Kram M.

  SvaraRadera
 2. Yay! Det är en vinst du verkligen förtjänar. Både för det du har lyckats göra och för att du vågar skryta om det ;-) (skryta är svårt FFS)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skryta är ju skitjobbigt men glad att jag vågade! Tack så mycket Pernille!

   Radera
 3. STORT GRATTIS! En vinst du verkligen är värd på alla sätt! :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Fan vad bra du är! (i brist på ork och fantasi så får du inte fler ord än såhär just nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jimmy - de orden är fullt tillräckliga för mig!!! Tack!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?