Bästaste PT:n i världen!

Imorse så vart det dags igen - att träna med PT-Malou! Har saknat henne jättemycket och även om vi bara körde halva tiden (vi hade en hel del att uppdatera varandra om) så vart jag helt slut efteråt. Jag har tom fått en blåsa i vänster handflata... Vad hon hade hittat på? Jo uppvärmning blev 800 m rodd plus thrusters med kettlebells och björngång.

Sen sprakade det igång med en WOD a 500 m rodd (mål att vara under 2½ min vilket jag klarade med några sekunder...), 50 thrusters med 12 kilo kettlebell där jag på varje 30 sek skulle gå björngång en vända för att sedan fortsätta med thrusters tills antalet vart nått. Passet avslutades med superman/burpees a 5-8-10 rep samt ball slams a 10-15-20 reps. Stretch och mina rehabövningar på det och denna bloggerskan vart slutkörd...

Under passet så hade jag lite funderingar på vad jag hade saknat - var det blodsmaken, spykänslan, lungorna håller på att sprängas, händerna gör ont eller vad är det? Och svaret är all of the above men framför allt PT-Malou som är en underbar person och endorfin-kicken av att pressa min kropp för jag kan mer än vad jag tror! Nu sitter jag här med ett leende på läpparna och kollar in min blåsa :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass