Livet är för kort!

Imorse fick jag nog! Nu har jag fasiken genomlidit i snart ett år. Det har stramar och skurit in. Det är obekvämt och ser ärligt talat för jäkligt ut. Så jag bara bestämde mig - livet är fasiken för kort för obekväma träningstrosor! Nu får det vara stopp och de åkte i papperskorgen efter passet.

Det paret har några kusiner som kommer åka i helgen - ni vet 3 för 2 erbjudande och just den dagen kände jag mig optimiskt angående min size på rumpan... Några gånger i veckan råkar de hoppa över en i lådan och trött som man är på morgonen åker de på. Och 5 minuter senare kommer jag på visst fasiken det var ju dom här. Jamen jag kommer nog tycka de är bekväma om X antal månader när rumpan krympt...

Hallå vem försöker jag övertyga? Så imorse bestämde jag mig! Livet är för kort för: obekväma trosor, att inte ge någon en komplimang eller kram, nojor över kroppsvolanger eller stålplattor, att inte ha tid för god lunch, att stressa över jobb, för människor med negativ energi, att inte njuta av ett vackert höstlöv, att ha ont eller gnälla över gårdagens paper cut (ja det kom upp i huvudet för jag lyckades skaffa ett igår :-)).

För let´s face it -livet är ju till för att levas inte genomlidas! Livet är till för att: pussa på maken, äta en god middag med vänner, köpa nya fina blommor till finaste huset, ta chanser och våga drömma, att träna och må bra, ringa mamma, att känna sig fin i sin klänning oavsett storlek och en massa annat. Livet blir helt enkelt vad man gör det till. Strunta i andra och vad de gör - vi har alla våra ryggsäckar med erfarenheter men de ska inte begränsa oss.

Fokusera på dig och vad du vill även om just denna årstiden är lite tung. Jobba på de där positiva tankarna - inget kommer gratis här i livet. Att försöka är just att försöka. Se till att gör istället! Ta dig an varje dag med glädje även om den dagen är tung så kanske bara glädjen att kunna mysa med en god kopp te vart tillräcklig den dagen. Ändra din inställning från offer till gudinna så ska du se att världen är vacker och du är värd all lycka. Gå nu ut och upptäck allt det kuliga och ha en extra mysig fredag!

Kommentarer

 1. Så sant så sant, härligt Tina!
  Trevlig helg!

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du har det bra så ses vi snart! Kram

   Radera
 2. Fantastiskt bra inlägg. Vi glömmer allt som oftast att det är nu vi lever och göra det man mår bra av. Bort med garderobsspöken och osköna trosor!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja i vardagens hets så glömmer man att stanna upp och smell the roses :-) Ja de där trosorna gotta go...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass