Så kul!!!

Okej dag 4 över och jag sitter som en sliten men leendes hög i soffan. Maken har serverat med mat och snart dags för dagens hemläxa. Jag ska sätta ihop ett träningsprogram på ca 30 minuter till min träningskompis Linda. Imorgon kl 9.35 ska jag hämta upp henne på ett specifikt ställe. Ta oss till gymmet, köra hållningsanalys och sedan genomföra 5 min uppvärmning, traditionella marklyft, raka marklyft, hantelflyes, rodd 0 grader, raka magcrunch och stretch.

Hur dessa övningarna ska genomföras är upp till mig och jag måste ha alternativa planer för tex stång till lyft kan ju vara upptagen - vad gör jag då... Jag måste också komma ihåg H-D-H vilket betyder lite förenklat: visa övning, prata om vad man ska tänka på, visa övning. Sen över till kunden med samma hållpunkter. Jag ska naturligtvis också korrigera tekniken om nödvändigt och berätta vad vi tränar och varför. Spännande!

Annars idag har det varit min eftermiddag :-) Men först imorse skulle ju hemläxan till Per levereras. Jag värmde upp i gymmet med lite löpband, rörlighetsträning med pinne och sen gick jag igenom knäböj med mig själv. Sen var det bara att köra. Gick väldigt bra även om jag blev lite nervös. Man vill ju så gärna göra allt rätt och perfekt. Men jag fick höra att jag har väldigt bra teknik, att jag gjorde en bra muntlig genomgång samtidigt som jag gjorde det visuellt tex ställ fötterna höftbrett, fäll in svansen etc. Tjoho jag blev väldigt lättad och glad.

Efter olika instruktörsgenomgångar och repetition utav övningar i gymmet så var det äntligen dags för OL dvs Olympiska Lyft. Yes jag bara älskar det. Min teknik är hyfsad men det är rörligheten som jag måste nöta på. Men jag ger mig inte - en vacker dag ska jag lyfta 100 kilo i marklyft. Efter det blev det dags för kettlebells. Och 10 minuter senare så vart jag omringad i ett område i gymmet och visa svingar till höger och vänster och korrigerade mina träningskompisar. Så kul!!!

 Jag, Josefin och Nicolas visar upp en stretchvariant. Läs mer om Josefin här: http://aliceaugusta.shapemeup.se/

Joakim och Adam showar

Nicolas gör tummen upp 

Tobias, Jenny, Linda och Alex stretchar på. Tobias är också en av våra kändisar - kolla här: http://www.facebook.com/pages/Tobias-Foerster/229873480409266

Tina, Mitcho, Rebecka med ryggen mot kameran. Vill du veta mer om Mitcho, en av våra andra kändisar, kolla in hans blogg: http://batalovscorner.batalovpics.com/

Här ser ni Olof, Alexia, Nicole och Maria.
Alexias blogg får du inte missa: http://www.inspirationsboost.se/Nöta lyft!

 Bloggerskan kör lyft
 
 Linda kör sina lyft och hennes blogg hittar du här: http://zingorina.blogg.se/

Kommentarer

 1. Åh vad roligt ni verkar ha det!! :D Fortsatt lycka till!!

  SvaraRadera
 2. åh vad kul att se lite bilder också! bra att du är på HUGGET tina! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det är kul för mig att titta tillbaks på också för när man är mitt uppe i det så glömmer man bort lite att vara i nuet :-)

   Radera
 3. Så proffsig du ser ut / Kram M.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass