Vill ni veta en hemlis?

Denna bloggerskan ska from januari leda kettlebellspass på Studio S här i Hjärup. Jättekul och jättenervöst på samma gång. Varje söndag strax efter kl 11 ska alltså jag stå i stora gruppsalen och få folk att köra skiten ur sig i en timme. Betvivlar inte mina teori- och teknikkunskaper vad det gäller kettlebellsen - I know I am good.

Men just nu snurrar det i huvudet utav hur ska en uppvärmning och en stretch gå till plus till vilken musik. Fast framför allt det där berömda självförtroende och bilden utav en instruktör i mitt huvud. Mest bilden utav mig själv och att jag inte tycker den rent kroppsligt matchar min bild utav en instruktör. Något jag får fortsätta att bearbeta dvs just get over :-)

Nog med nojor! Nu ska jag bara hoppa ut i det okända och kämpa hårt för att nå mitt mål - att bli en grym instruktör som människor gillar att träna för pga att man blir glad, får en endorfinkick och att de är slut när de går ifrån passet. Naturligtvis följer bloggen med på äventyret. Och ikväll ska jag på ett annat spännande möte angående mitt mål så håll tummarna!

PS! Alla tips mottages på hur en grym instruktör ska vara samt om du har några bra övning- och musiktips!

Kommentarer

 1. Den bästa instruktören är den som gör övningarna tydligt, blir svettig som fasen och lyckas vara glad under tiden. Fixar du, utan problem!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips Sofia! Dem ska jag komma ihåg. Tackar!

   Radera
 2. Yehaaaa!! Så roligt, kommer du fixa med flaggan i topp! Synd jag inte tränar där längre, kanske får komma och köra ett prova pass med dig! :D

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nervöstkul :-) Tack så jättemycket! Ja men det kan du väl!!! Kram

   Radera
 3. Blev verkligen glad när du berättade detta imorse. Du kommer att bli den bästa instruktören de någonsin haft. Var bara dig själv, för du är så fantastik som du är!! Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för värmande ord Margaretha!!! Kram

   Radera
 4. Va kul - grattis!! Var dig själv, var positiv & glad, tydlig i ev instruktioner, peppa och ha kul musik - det kommer gå superbra!!
  Kram, Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips Maria! Detta ska jag komma ihåg. Tack! Kram

   Radera
 5. Så himla skoj, grattis! Det kommer du fixa galant. Jag vet hur pedagogisk och tydlig du är i dina instruktioner - och är ÖVERTYGAD om att det kommer gå hur bra som helst.

  Förutom det andra redan har nämnt om hur en bra instruktör ska vara, så tycker jag även en bra instruktör ser och bekräftar varje deltagare, gärna ögonkontakt med var och en någon gång under passet.

  Bra övningar för uppvärmning kan vara benböj, utfall, småjogg på stället / i salen, höga knälyft med uppsträckta armar. Typ som vi värmde upp när vi fick öva på olympiska lyft under utbildningen, om du minns? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Alexia! Tack för tipsen!!! Kram

   Radera
 6. Fasen så kul! Grattis! Men jag förstår om du är nervös, det hade jag också varit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är liksom skräckblandad förtjusning :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass