Mellis efter roligt pass

Jättekul pass jag har varit på så det måste jag göra om. Nu lite te och mellis i soffan. Sedan i säng så jag är laddad inför PT-Malou imorgon!- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Hej! Jag vet inte om du kommer ihåg mig från grundutbildningen i Malmö men det är jag, Jeanette; som brottas med en tennisarmbåge och får vänta med instruktörsutbildningen tills nästa år. Bättre sent än aldrig. Måste bara säga att jag följt din blogg sedan jag träffade dig och tycker du är helt otrolig. Vilken resa du gjort. Fortsätt kämpa. Jag har skrivit innan men då har mina inlägg inte kommit med och jag vet inte varför, hoppas på bättre tur denna gång. Kram Jeanette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jeanette! Klart jag kommer ihåg dig - du vart saknad men nog tur att du väntar till armen är ok. Konstigt med dina kommentarer men ibland är tekniken märklig... Tack så jättemycket Jeanette - värmer alltid att höra för det är inte lätt :-) Hoppas vi ses snart! Kram Tina

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass