Mycket kettlebells och svett samt en tår!

Imorse vart det PT-pass på schemat och pass 2 på dagordningen som gällde dvs kettlebells. Också sista gången vi körde på Fitness i Arlöv för from nästa vecka blir det lite ändringar. PT-Malou och jag ska träna tisdagmorgnar på Universitetsholmen i Malmö istället. Lite ledsamt efter som vi spenderat 11 månader där tillsammans men nu är det nya tider och samarbetet ska uppgraderas till fin-gymmet :-)

Efter uppvärmning så vart det en massa halv-, hel- och bytahand-svingar. Efter det ett block med tre övningar dvs sumo squat med high pull (kolla på min YouTube kanal så kan du se övningen) med 16 kg, armhävningar på bell, och triple-X med 8 kg. Efter det halvsvingar med dubbla kettlebells (8kg), benböj och pressar. Tydligen är snart 8 kilosarna förbjudna...

Blev en video på det sistnämnda - alltid i slutet av passet... Jisses kom på mig att jag pustar och stönar. Så kan man ju inte hålla på sen när man ska bli instruktör :-) Efter passet lite prat och då fälldes en tår eller två över vad sjutton vi två har åstadkommit tillsammans. Grymmaste teamet någonsin och halva tårtan är PT-Malous! Den har vi förtjänat the hard way!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass